Světlý mnichovský slad vzniká tím, že Vídeňský slad zůstane o stupeň dále v peci. Dodatečné teplo podporuje reakce melanoidinu za vzniku bohaté chuti chlebové kůrky. Jako základ...
Tento slad má jantarovou barvu jako u Amber Malt, ale má tmavší oříškovou barvu díky delšímu pražení. Slad po pražení má také pečenou suchost se světle hnědým odstínem. Ideální...
Tento slad má jantarovou barvu jako u Amber Malt, ale má tmavší oříškovou barvu díky delšímu pražení. Slad po pražení má také pečenou suchost se světle hnědým odstínem. Ideální...
Křišťálový slad s velmi světlou barvou, vyšším stupněm sladkosti než Crystal Malt, bez drsnějších ořechových pražených příchutích.
Výrazně zlepšuje tělo, retenci pěny a...
Křišťálový slad s velmi světlou barvou, vyšším stupněm sladkosti než Crystal Malt, bez drsnějších ořechových pražených příchutích.
Výrazně zlepšuje tělo, retenci pěny a...