Pro tento Druif bylo použito víno německé odrůdy Dornfelder pěstované v Belgii s jednoletým a dvouletým Lambikem v poměru 53:47. Nejprve byla hroznová šťáva smíchána s mladým...
Zcela přírodní 3 Fonteinen Framboos Oogst 2019 je výsledkem macerace ručně sbíraných celých malin, které dozrávaly na mladém Lambiku po dobu tří měsíců v poměru 1 kg/l. Malinový...
Hommage od legendárního belgického pivovaru 3 Fonteinen vzdává hold dvěma lambikovým podstylům – Framboise a Krieku. Toto pivo vzniká macerací ručně sbíraných celých višní a...
Intens Rood (Intense Red) je poctivý Kriek – tedy Lambik s višněmi – od legendárního pivovaru 3 Fonteinen. Nejprve byl původní Lambik macerován s višněmi v poměru 1 kilogram...
Další ze zajímavých blendů belgického pivovaru 3 Fonteinen. Tento Kriek vznikl macerováním višní částečně na rašelinovém Lambiku (dozrávaném v sudech po Pedro Ximenez Sherry) a...
Tento Oude Kriek byl macerován s višněmi téměř jedenáct měsíců. Při maceraci byly použity jednoleté a dvouleté Lambiky. Ty byla dále bledovány také s jednoletými, dvouletými a...
Slánský pivovar Antoš pokračuje ve své kyselé sérii Very Merry. Tentokrát byly do základového Sour Ale přidány aronie a borůvky, a tak je výsledný kyseláč příjemně trpký a mírně...
Trosbessen je směs Krieků (višňových Lambiků) dozrávaných a refermentovaných na červeném rybízu v poměru 450 gramů rybízu na 1 litr piva, díky čemuž získalo osvěžující trpkost...
Neuvěřitelně lahodný, italským gelatem inspirovaný nealko Pastry Sour Ale s malinami, černým rybízem, marshmallows a vanilkou. Pivo je krémově hutné, voňavé po ovoci a krásně...
Belgické Delirium Red je opravdová specialita! Okouzlí vás svou temně rubínovou barvou s růžovým nádechem a výraznou třešňovou vůní s náznakem sladkokyselých bonbonů. V chuti se...
Specialitka Rouge belgického pivovaru Kasteel je opravdu výjimečné pivo, které si získá i zapřísáhlé nepivaře. Kromě višňové a bezové šťávy obsahuje také 10% čerstvých višní a...
Specialitka Rouge belgického pivovaru Kasteel je opravdu výjimečné pivo, které si získá i zapřísáhlé nepivaře. Kromě višňové a bezové šťávy obsahuje také 10% čerstvých višní a...
Belgický pivovar Lindemans spojil síly s dánským Mikkellerem a společně uvařili netradiční, ale vynikající Gueuze s bazalkou, v němž dominuje příjemná bylinková vůně a lahodně...
Dalším kyseláčem z pivovaru Matuška je Sunshine – Sour Ale s broskvemi, ananasem a marakujou. Šťavnaté tělo a osvěžující, tropicky sladkokyselá chuť jsou prosluněným ztělesněním...
První blend nového díla od Mikkeller Baghaven. De Bijen je blend Wild Ales dozrávaných po dobu 9 měsíců v dřevěných sudech. Do tohoto piva byl přidán med, který úžasně zjemňuje...
Oak Fermented Rustic Danish Shipyard Ale with fresh Apricots.
"This Rustic Danish Shipyard Ale starts with a grist of all Danish barley malt, raw barley, unmated wheat,...
Ve spolupráci polských pivovarů Nepomucen a Nook vzniklo Frutollo – parádně osvěžující nealko Sour Ale s malinami a černým rybízem, díky nimž má krásně trpkou ovocnou chuť...