Pražský létající pivovar Four Elements představuje další zajímavou kombinaci, a to nakuřovaný polotmavý Scotch Ale, do kterého byla přidána madagaskarská vanilka. Nabízí tak...
Mikkeller Oude Geuze Boon Lambic is a modern take on lambic in the newest collaboration between Boon and Mikkeller. Blending lambic aged in oak foeders previously used...
Toto pivo je ve stylu Kölsch, což jsou svrchně kvašená piva původně z oblasti Kolína nad Rýnem, které se vyznačují světle zlatavou barvou s jemnou pěnou a nižším obsahem...
Tento lambik od belgického pivovaru Oud Beersel je vyzrálá lahůdka.Lambik dozrával v sudu po bílém vínu č. 21 téměř 4 roky a pak byl smíchán se dvěma dalšími lambiky stejného...
Ve spolupráci plzeňského Ravena a mikulovských Wild Creatures vznikl tento úžasný kyselý Wild Ale, který zrál šest měsíců ve čtrnácti dubových sudech po červeném víně. Poté...
Ve spolupráci anglických pivovarů Siren a Wiper and True vznikl tento plný English Stock Ale dozrávaný v sudech po Bourbonu, v nichž proběhla sekundární fermentace pomocí...
Brettonator od polského létajícího pivovaru Trzech Kumpli představuje skutečně neobvyklý kříženec zajímavých pivních stylů – samotní sládci pivovaru jej označují jako Dark...
Limitovaná edice Four Elements Vanilla Scotch Ale, která ležela dva měsíce na dubovém dřevu spolu s blendem kokosových rumů z Dominikánské republiky. Tělo je výrazně sladové a...
Máte chuť na něco opravdu netradičního? Pak je tady Cuvée D'Erpigny, barley wine, z belgického pivovaru Alvinne. Vůně i chuť je sladová i příjemně nakyslá zároveň. Rozpoznat...
Tento belgický silák jistě nadchne všechny příznivce kyseláčů. Pivo zrálo půl roku v sudech po červeném víně ze Saint-Émilion, což se projevuje i v jeho chuti. Kromě nádechu...
Kyselý sourozenec Cuvéé Sofie, který je vylepšený o přídavek rebarbory. Vůně i chuť je divoká a funky, jak jsme u piv tohoto pivovaru zvyklí. Osvěžující kyselkavost, chuť...
Tento belgický, výjimenčně silný kousek byl uvařen ve stylu barley wine. Zaujme vás svoji výraznou vůní sladkého karamelu a sušeného ovoce. V chuti se snoubí tóny zralého ovoce...
Sour'ire znamená v češtině úsměv. A pokud máte rádi netypické kyseláče, tak toto pivo vám ho na tváři zaručeně vykouzlí. Polotmavý Sour'ire De Mortagne zrál v dubových sudech a...
Kriek je kyselejší sourozenec Sour'ire De Mortagne. Opět zrál v dubových sudech a do receptury byly přidány třesně, což se projevilo na výsledné chuti piva. Barva je temná s...
Wild West Grape je další povedený kousek belgického pivovaru Alvinne. Toto pivo zrálo 6 měsíců v dubových sudech po červeném víně, což krásně ovlivnilo jeho výslednou chuť....
Tento belgický Sour Ale má za sebou 6 měsíců zrání v dubových sudech po červeném víně a další 3 měsíce na švěstkách. Není tedy překvapením, že víno a švestky jsou velmi výrazné...
Na tomto kyselém skvostu se podílelo 8 pivovarů. Jedná se o směs ročních, dvouletých a tříletých lambiků, která byla speciálně vyrobena k letošnímu 12. výročí festivalu Toer de...
Rustic Lager is not Lager reinvented, it’s Lager remembered. Brewed using a blend of our house yeast, with an amber colour from 100% British malt and a dry hop bitterness from...
Cascade je pivovar z amerického Portlandu, který si připravil opravdovou specialitku - blend klasického blond ejlu s pšeničným, který zrál 14 měsíců v dubových sudech se žlutými...
Esence Vánoc v jedné lahvi! Pšeničný speciál Gingerbread uvařili sládci z Clocku ve spolupráci s královehradeckou čokoládovnou Jordi's. Je to jejich již 2. spolupráce a i tento...