3 Fonteinen Framboos is the result of macerating hand-picked whole raspberries on young lambic for at least four months, in a proportion of one kilogram of fruit per litre of...
Spontánně kvašené, 100% přírodní, autentické, elegantní. Takový je tento belgický kyseláč smíchaný z různě starých lambiků. Má lehce zkalenou tmavě zlatou barvu a voní po...
Oude Gueuze z belgického pivovaru 3 Fonteinen vzniklo smícháním ročního, dvouletého a tříletého lambiku, které zrály v dubových sudech. Směs následně spontánně kvasila v lahvích...
Tento belgický silák jistě nadchne všechny příznivce kyseláčů. Pivo zrálo půl roku v sudech po červeném víně ze Saint-Émilion, což se projevuje i v jeho chuti. Kromě nádechu...
Omega je světlý Flemish Sour Ale kyselkavých chutí s domácím kmenem kvasnic Morpheus, který si pivovar Alvinne vyšlechtil. Ve vůni najdete jahody a bílé broskve, odstíny...
Opět se jedná o lahodnou směs různě starých lambiků. Základ tvoří lehký lambic a je smíchán se silným starším lambikem a mladým lambikem, díky kterému pivo ještě dále lépe...
Luxusní záležitost od belgického pivovaru Boon. Do jednoho roku starého lambiku přidali v pivovaru hodně zralé višně a nechali ho dlouho zrát v klasických dubových sudech. Poté...
Toto vynikající gueuze je vzniklo smícháním různě starých lambiků v pivovaru Boon. Většinu tvoří mírný 1,5 roční lambik, který je doplněn silným 3 letým a zároveň velmi mladým...
VAT 110 owes its slightly dry but very full-bodied flavor, with a hint of vanilla and dry fruit, thanks to foeder no. 110. This foeder used to serve as a cognac cask and has...
Nechte zrát základní lambik jeden rok a pak do něj přidejte opravdu hodně velké množství čerstvých višní a nechte, ať se to v sudech dál krásně maceruje. Potom nalahvujte a...
Skotský Wild Ale s granátovým jablkem a ibiškem potěší všechny milovníky funky trpkých a ovocných chutí. Na jeho kvašení byla použita "homemade" odrůda kvasnic Cher Ami, kterou...
Krémově nasládlý a zároveň trpce ovocný – takový je jahodovo-vanilkový Wild Ale z dílny skotského pivovaru OverWorks pod křídly BrewDoga. Na jeho kvašení byla použita...
Kyselá divize skotského BrewDoga jménem OverWorks představuje svou vizi rovnováhy kyselosti a chmelovosti. Sour City je Session Sour IPA s grapefruitovou kůrou. Intenzivní...
Apricot je blend několika Blond Sour Ales dozrávaných po dobu 14 měsíců v dubových sudech po víně, načež podstoupily ještě 6měsíční sekundární fermentaci na čerstvých meruňkách...
Citrus Noyaux je Blond Sour Ale, který po dobu dvou let dozrával v dubových sudech po víně spolu s meruňkami a kůrou pomerančů, grapefruitů a citrónů. Právě regionálně...
Jak napovídá název, jedná se o reinterpretaci tradičního belgického stylu Framboise (Lambik s malinami) podle představ sládků ze severozápadu USA. Směs několika Sour Blond Ales...
Mango Road je blend několika Blond Sour Ales dozrávaných v dubových sudech po dobu 18 měsíců. Poté pivo podstoupilo přirozenou sekundární fermentaci, když dále s tropickým...
Mayan Bourbon je pivo inspirováno tradičním nápojem starověkých Mayů. Jedná se o Imperial Sour Porter, který po dobu dvou let dozrával v sudech po Bourbonu a vínu spolu s...
Nectarine Dream je blend několika Blond Sour Ales dozrávaných v dubových sudech po dobu 18 měsíců. Poté pivo podstoupilo přirozenou sekundární fermentaci, když dozrávalo dalších...
Pistil Whipped je blend několika Sour Blond Ales dozrávaný v dubových sudech po víně spolu s šafránem a heřmánkem. Tato botanická směs dala výslednému pivu tmavě zlatavou až...
Sang Rouge je blend několika várek Sour Red Ale (inspirovaných belgickými Flanders Red Ale), které dozrávaly po dobu minimálně dvou let v dubových sudech po červeném víně....