Tento speciální kousek uvařil pivovar Alvinne k výroční svatby Mes a Sima, páru pivních nadšenců z Londýna. Jedná se o unikátní mix stylů Stout, Kriek a Berliner Weisse. Beer...
Cuvée Anna je polotmavý Flemish Sour Ale, který dozrával v dubových sudech po červeném vínu, díky čemuž získal trpkou chuť hroznů. Na kvašení byly použity vlastní kvasnice...
Máte chuť na něco opravdu netradičního? Pak je tady Cuvée D'Erpigny, barley wine, z belgického pivovaru Alvinne. Vůně i chuť je sladová i příjemně nakyslá zároveň. Rozpoznat...
Tato limitovaná edice z dílny belgického pivovaru je opravdová specialita. Cuvée Sofie Alvino zrálo 5 měsíců ve dvou sudech po červeném víně, z nichž jedno bylo z Bordeaux a...
Tento belgický silák jistě nadchne všechny příznivce kyseláčů. Pivo zrálo půl roku v sudech po červeném víně ze Saint-Émilion, což se projevuje i v jeho chuti. Kromě nádechu...
Kyselý sourozenec Cuvéé Sofie, který je vylepšený o přídavek rebarbory. Vůně i chuť je divoká a funky, jak jsme u piv tohoto pivovaru zvyklí. Osvěžující kyselkavost, chuť...
Omega je světlý Flemish Sour Ale kyselkavých chutí s domácím kmenem kvasnic Morpheus, který si pivovar Alvinne vyšlechtil. Ve vůni najdete jahody a bílé broskve, odstíny...
Tento belgický, výjimenčně silný kousek byl uvařen ve stylu barley wine. Zaujme vás svoji výraznou vůní sladkého karamelu a sušeného ovoce. V chuti se snoubí tóny zralého ovoce...
Sigma je polotmavý kyselkavý a nasládlý Flemish Oud Bruin s 8 % alkoholu. Jako většina piv od Alvinne i Sigma byla kvašena za použití domácího vyšlechtěného kmenu kvasnic...
Sour'ire znamená v češtině úsměv. A pokud máte rádi netypické kyseláče, tak toto pivo vám ho na tváři zaručeně vykouzlí. Polotmavý Sour'ire De Mortagne zrál v dubových sudech a...
Kriek je kyselejší sourozenec Sour'ire De Mortagne. Opět zrál v dubových sudech a do receptury byly přidány třesně, což se projevilo na výsledné chuti piva. Barva je temná s...
Wild West Grape je další povedený kousek belgického pivovaru Alvinne. Toto pivo zrálo 6 měsíců v dubových sudech po červeném víně, což krásně ovlivnilo jeho výslednou chuť....
Tento belgický Sour Ale má za sebou 6 měsíců zrání v dubových sudech po červeném víně a další 3 měsíce na švěstkách. Není tedy překvapením, že víno a švestky jsou velmi výrazné...
Za tímto speciálem stojí hned dva evropské pivovary, a to belgický pivovar Alvinne a španělský Laugarem. Vytvořili kyselé pivo typu Berliner Weisse, jak už nám může napovědět...