Třetí člen řady Yummy je nejovocnějším pivem, které pražský pivovar Sibeeria uvařil. Obrovské množství manga, meruněk a vanilky na jemném a plném základu ovesných vloček. I přes...
Mangový džus s pivem? Nebo pivo s mangem? Přichází Imperial Pastry Sour Ale s extrémním množstvím manga, ananasu, marakuji a laktózy. Na tento silnější kyseláč bylo použito více...
Po relativně delší době se vrací oblíbená série Yummy od Sibeerie. Venku je zrovna mrazivé lednové počasí, a tak rozhodně není na škodu připomenout si léto tímto tropickým...
Sibeeria uvařila své zatím nejexotičtější Yummy. Tento Pastry Sour Ale (nebo spíš hybrid piva a multivitamínového džusu?) v sobě spojuje marakuju s růžovou guavou a broskvemi, a...
Tenhle ovocně krémový, tekutý dezert pro dospělé má v sobě víc než polovinu dávky malin a borůvek a hromadu vanilky. Vedle ječného a pšeničného sladu byly použity i pšeničné...
Příjemně kyselé a osvěžující pivo je třetím pokračování projektu Growler s pivovarem Beer Station. Ovocný základ tohoto kyseláče tvoří hlavě hromada malin s dávkou brusinek pro...
Kooperace s polským pivovarem Maryensztadt. Tento ovocný Saison se lehce pije, je suchý, jemně nakyslý, s vůní meruněk. Krémovitost a podmanivá barva hustého džusu byla dosažena...
První Sour Ale s etiopskou kávou Sakicha, který vznikl ve spolupráci pivovaru Sibeeria a výborné pražírny kávy Miners. Tato káva přirozeně doplňuje kyselý ovocný základ...
Pivovar Sibeeeria ve spolupráci s Michalem z pivovaru Nozib vytvořili tento jedičný kyseláč. Namísto tradičního mléčného kvašení se do piva přidala šťáva z filipínské limetky...
Oslavte s námi počátek okurkové sezony! Pivovar Sibeeria se rozhodl přidat několik okurek do tanku,k tomu sůl a špetku aromatického růžového pepře. Ochutnejte toto lehké a...
Calypso je neochucený Sour Ale, který s pouhými 4 % naprosto perfektně osvěží. Kyselost je trochu ostřejší, přímočará a podpořená vyšším řízem. Specialitou tohoto kyseláče však...
Pivní experimenty nejsou vždy jen o ingrediencích, ale někdy také o výrobních procesech. Playing the Studio spojuje dva postupy, které nejsou u většiny Porterů úplně všední....
Po velmi úspěšném Gose jménem Sůl přichází létající pivovar SQBRU s jeho nástupcem. Sůldva je Gose s limetkovou kůrou, mátou a mořskou solí, které je i při obsahu alkoholu 5,3 %...
Kde jinde by měli vařit ten nejlepší Berliner Weisse než v Berlíně? Tento osvěžující kousek z pivovaru Stone je vařen pomocí laktobacilů, které mu zajíšťují krásně harmonickou...
Již 57. přírůstek do kooperační série ART+ polského pivovaru Stu Mostow vznikl ve spolupráci s taktéž polským Maltgardenem. Výsledkem je lehké a skvěle osvěžující Gose s pestrou...
Together with the polish Ziemia Obiecana Brewery, we have prepared something extremely delicious – intensely sweet`n sour beer brewed with mango, lychee, coconut & vanilla!...
It`s a sour beer style derived from Goslar in Germany. In its production process, salt and coriander were traditionally used to obtain fulness, delicate minerality and...