Další velice povedený kousek od belgického pivovaru De Dochter van der Koronaar je tento ebenově černý imperiální stout, který je poměrně silný s výraznými tóny hořké čokolády...
Oerbier je další skvělé pivo z dílny belgického pivovaru De Dolle, kde dobrá piva prostě umějí. Vaří se minimálně z 6 druhů sladu, chmeleno bylo odrůdou Poperinge Golding a...
Noir de Dottignies je Belgian Strong Dark Ale vycházející ze šesti různých druhů sladů, které mu dodávají barvu černou jako noc. Štědré chmelení odrůdami Challenger a Saaz...
Barikový Saison má stejný základ jako Saison z barikové série č.2 a 3, s tím rozdílem, že nezrál s ovocem, ale pouze v sudech po bílém a červeném víně. Je v něm cítit...
Uvařit klasický ležák je umění, říkají sládci. Ale víte proč? Protože za jednoduchostí světlého sladu a jemnou průzračnou vůní ušlechtilého českého chmele nelze skrýt chyby nebo...
V tomto moderním lehkém New England Pale Ale se na studeném chmelení setkaly odrůdy Citra, Sabro a Columbus. Tahle trojice se postarala o zajímavou kombinaci tónů citrusů,...
Anglické pivo ESB, neboli Extra Strong Bitter, potěší všechny fanoušky pěkně chmelených hořkých piv. Má krásně měděnou barvu a bylinné aroma s nádechem karamelu a pomerančové...
Prémiově hořký, přesto krásně jemný, chuťově vyvážený a skvěle pitelný. To je London Pride anglického pivovaru Fuller's. V chuti se prolínají tóny karamelu, bylin a oříšků....
Specialitka Rouge belgického pivovaru Kasteel je opravdu výjimečné pivo, které si získá i zapřísáhlé nepivaře. Kromě višňové a bezové šťávy obsahuje také 10% čerstvých višní a...
Pražská Sibeeria vyrazila v lednu 2022 do Španělska na sever od Barcelony, kde navštívili Marca z pivovaru La Calavera, aby společně ochutnali pár barelů z jeho bohaté...
Tento Farmhouse Grape Ale, u kterého byl na fermentaci použit 30% podíl hroznového moštu Zuri, špetka soli Anana a chmel Cascade od Queens Country Hops....
New York v Maďarsku? Proč ne :) Maďarský pivovar Mad Scientist uvařil tento středně silný a dokonale jemný Milk Stout s čokoládou, kávou a vanilkou. Zatímco ve vůni nás naláká...
Styl Wet Hop je zajímavý v tom, že se používá čerstvě sklizený, ještě navlhlý chmel, který je vařen okamžitě bez jakékoli úpravy. Pro sklizeň chmele je ideální přelom srpna a...