Špičky českého a polského řemeslného piva se spojily a uvařily "kříženec" našich dvou oblíbených Pastry Sour Ales sérií. Ve spolupráci Sibeerie a Funky Fluidu tak vzniklo toto...
Sibeeria ve spolupráci s maďarským pivovarem Horizont uvařila své první Gose a rovnou na něj použila neokoukanou kombinaci přísad – kromě obligátní soli v pivu najdeme hrušky,...
Tento společný výtvor pražské Sibeerie a katalánského pivovaru La Calavera byl inspirován snídaňovou pochoutkou – slaninou pokapanou javorovým sirupem. V pivu však žádná slanina...
České pivovary Sibeeria a The Barn spojily síly, aby uvařily pivo ve stylu, který zatím ani jeden z nich neudělal. Výsledkem je White Stout – světlý Ale anglického stylu, který...
Na návštěvu Sibeerie přijel další zahraniční pivovar, tentokrát The Garden z Chorvatska, a tak vzniklo osobité kooperační pivo. Výsledkem spolupráce se stal hutný 16stupňový...
Na návštěvu Sibeerie přijel další zahraniční pivovar, tentokrát The Garden z Chorvatska, a tak vzniklo osobité kooperační pivo. Výsledkem spolupráce se stal hutný 16stupňový...
Imperial Stout a javorový sirup, to je kombinace, která k sobě už pár let tak nějak prostě patří. Sibeeria nyní vynechala jiné speciální přísady a vytvořila Imperial Stout, v...
Blackcurrant Sorbet je osvěžující kyselé pivo s obrovským množstvím černého rybízu, který dává pivu nejen krásnou červenofialovou barvu, ale zejména výraznou kyselou,...
Blackcurrant Sorbet je osvěžující kyselé pivo s obrovským množstvím černého rybízu, který dává pivu nejen krásnou červenofialovou barvu, ale zejména výraznou kyselou,...
Do společnosti vánočních piv od Sibeerie letos přibyl nový kolega: Boží Sorbet! Základ tvoří plné 13stupňové tělo s hordou ovesných vloček, pro vánoční vůni i chuť byly přidány...
Pořádný belgický Quadrupel z české produkce! Díky 21stupňovému tělu, cukrům kandis a demerara a hromadě rozinek je toto pivo úžasně plné a komplexní. Zároveň však díky vysokému...
Pořádný belgický Quadrupel z české produkce! Díky 21stupňovému tělu, cukrům kandis a demerara a hromadě rozinek je toto pivo úžasně plné a komplexní. Zároveň však díky vysokému...
Sezóna silných tmavých piv nekončí, a tak je tu Camera Obscura – temný, hutný a naprosto neprůhledný Imperial Stout s tonka boby, čokoládou a vanilkou. Výsledek je krásně...
Imperial Stout s peruánskou kávou Estrella Divina z pražírny Candycane a s javorovým sirupem. Delikátní praženost tmavých sladů a sušenková chuť se harmonicky mísí s tóny kávy i...
Staronový lehký Porter s kokosem a vanilkou. Sladkou vůni kokosu a vanilky doplňuje suchý, příjemně hořký závěr s nádechem praženosti a čokolády. Díky této vyváženosti a nižšímu...
Staronový lehký Porter s kokosem a vanilkou. Sladkou vůni kokosu a vanilky doplňuje suchý, příjemně hořký závěr s nádechem praženosti a čokolády. Díky této vyváženosti a nižšímu...
Nový Sorbet od Sibeerie s sebou přináší novou, neokoukanou kombinaci ovoce. Na maliny a višně v kyseláčích jsme již zvyklí, ale tentokrát k této dvojici přibyly ještě datle a...
Nový Sorbet od Sibeerie s sebou přináší novou, neokoukanou kombinaci ovoce. Na maliny a višně v kyseláčích jsme již zvyklí, ale tentokrát k této dvojici přibyly ještě datle a...
Hoppy Cow nadchne všechny, kdo preferují i chmelená piva více do sladka. Zakalený sladový základ je dále zjemněn dávkou laktózy, k níž se skvěle hodí také přidaná mexická...
Hoppy Cow nadchne všechny, kdo preferují i chmelená piva více do sladka. Zakalený sladový základ je dále zjemněn dávkou laktózy, k níž se skvěle hodí také přidaná mexická...
Již čtvrtým podstylem v sérii IPA TONE pivovaru Sibeeria je Milkshake IPA. Hromady ovsa, pšenice a laktózy vytvořily hladký a krémový základ, díky němuž je pivo neuvěřitelně...
Již čtvrtým podstylem v sérii IPA TONE pivovaru Sibeeria je Milkshake IPA. Hromady ovsa, pšenice a laktózy vytvořily hladký a krémový základ, díky němuž je pivo neuvěřitelně...
Nejnovější sérií pražského pivovaru Sibeeria je IPA+, v níž se kombinuje West Coast IPA s ovocem. Po skvělém marakujovém startu série není velkým překvapením, že druhým ovocem...
Aby nám svět dával větší smysl, rádi věci kategorizujeme a uspořádáváme do skupin. Na to přišly i pivovary, a tak čím dál častěji vydávají piva v tematických sériích. Nejnovější...