Povedený kousek Green Walnut belgického pivovaru Oud Beersel vznikl smícháním ročního a dvouletého lambiku. Směs následně dozrávala v dřevěných sudech na vlašských ořeších,...
V pivovaru Oud Beersel se možná nechali ispirovat Čínou a do svého skvělého lambiku dali infuzi božského nakuřovaného čaje Lapsang Souchong. Tento čaj pochází z hor...
Tato várka z roku 2017 je krásně uležená a výrazná. Oude Geuze je klasický představitel belgických spontánně kvašených piv. Tento zázrak přírody má na svědomí belgický pivovar...
Další ročník stařeného Krieku od legendárního belgického pivovaru Oud Beersel, na jehož výrobu byly použity višně odrůdy Morello, a to v intenzivním poměru 400 gramů na litr....
Opět obrovská bomba ve světě kyselých piv! Tento kriek je z roku 2016, takže zrál krásné 3 roky. Výraznější vůni a chuť určitě ocení nejen znalci. Kriek je pivo, které vznikne...
Legendární belgický pivovar Oud Beersel představuje další ročník svého stařeného Krieku, na jehož výrobu byly použity višně odrůdy Schaarbeekse. Výsledkem je Kriek s dominantním...
Tříletý Vieux Lambiek je ideální volbou pro fanoušky tradičních belgických piv. Tento klasický představitel kyseláčů se vyznačuje komplexní chutí s intenzivní kyselkavostí...
Již čtvrtá spolupráce sokolovského pivovaru Permon s jejich kamáradem Joem. Tentokrát je toto Gose trochu silnější (7 % alkoholu) a bylo do něj přidáno celkem 300 kg oblíbených...
Citrusově osvěžující Gose s přídavkem sladkých pomerančů a koriandru postavené na pestrém sladovém základě. Lehká slanost se doplňuje s kyselostí a podporuje pitelnost.
Red Ale Alexander byl v pivovaru Rodenbach poprvé uvařen již v roce 1986 k příležitosti 200. narozenin Alexandra Rodenbacha. Základem je dvou až tříletý Rodenbach, který byl...
Sibeeria uvařila první české Berliner Weisse už před dlouhou dobou, a nyní na to navazuje. Sea Buckthorn Sorbet je osvěžující kyselé pivo s obrovským množstvím...
Další Yummy, další posouvání hranic v českém řemeslném pivovarnictví. Tohle hustě sametové a agresivně fialové pivní smoothie vzniklo spojením absurdního množství borůvkového a...
Sibeeria uvařila své zatím nejexotičtější Yummy. Tento Pastry Sour Ale (nebo spíš hybrid piva a multivitamínového džusu?) v sobě spojuje marakuju s růžovou guavou a broskvemi, a...
Příjemně kyselé a osvěžující pivo je třetím pokračování projektu Growler s pivovarem Beer Station. Ovocný základ tohoto kyseláče tvoří hlavě hromada malin s dávkou brusinek pro...
Tenhle kousek z Belgie je opravdová specialitka! Duchesse de Bourgogne, tmavě měděný ejl, který vás dostane svou komplexní a jedinečnou chutí. Kyselkavé tóny plynuje přecházejí...
Kyselá pivní verze oblíbeného zimního nápoje. Místo hroznů se použili citrusy Kalamansi, citrus původem z Filipín, který se vyznačuje intenzivní kyselostí. Také tříslovou bobuli...
Dalším přírůstkem do řady 12stupňových kyseláčů od Zichovce je Sour Blackcurrant, tedy Sour Ale s černým rybízem. Očekávejte nálož čerstvého šťavnatého černého rybízu, vyšší...
Tento nebezpečně pitelný kyseláč přesvědčí i zaryté odpůrce kyselých piv. Vůně je nakyslá, lehce obilná a hlavně plná tropického ovoce. Tropické ovoce, ze kterého je...
Tuverbol je unikátní blend silného Tripelu od pivovaru Loterbol a čistého Lambiku od pivovaru 3 Fonteinen. V pivu s plným sladovým tělem se tak mísí odlišné kvasnicové...