Zcela přírodní 3 Fonteinen Framboos Oogst 2019 je výsledkem macerace ručně sbíraných celých malin, které dozrávaly na mladém Lambiku po dobu tří měsíců v poměru 1 kg/l. Malinový...
Hommage od legendárního belgického pivovaru 3 Fonteinen vzdává hold dvěma lambikovým podstylům – Framboise a Krieku. Toto pivo vzniká macerací ručně sbíraných celých višní a...
Intens Rood (Intense Red) je poctivý Kriek – tedy Lambik s višněmi – od legendárního pivovaru 3 Fonteinen. Nejprve byl původní Lambik macerován s višněmi v poměru 1 kilogram...
Spontánně kvašené, 100% přírodní, autentické, elegantní. Takový je tento belgický kyseláč smíchaný z různě starých lambiků. Má lehce zkalenou tmavě zlatou barvu a voní po...
Opět se jedná o lahodnou směs různě starých lambiků. Základ tvoří lehký lambic a je smíchán se silným starším lambikem a mladým lambikem, díky kterému pivo ještě dále lépe...
Nechte zrát základní lambik jeden rok a pak do něj přidejte opravdu hodně velké množství čerstvých višní a nechte, ať se to v sudech dál krásně maceruje. Potom nalahvujte a...
Oldschool English IPA za studena nachmelená anglickou odrůdou East Kent Golding a novozélandskou odrůdou Nelson Sauvin, dozrávaná v sudech po francouzském vínu Puligny-Montrachet.
Další lambik od pivovaru Hanssens, který byl macerován s ovocem. Opět šlo o mladý lambik, ale v tomto případě v něm byl macerován skvělý černý rybíz. Tohle ovoce je u lambiku...
Opět skvělý ovocný lambik! Jde o stejnou techniku,kterou pivovar Hanssens použil u lambiků Oudbeitje a Cassis. Nyní ve Framboos jsou to maliny. Čerstvé maliny byly macerovány v...
Pražská Sibeeria vyrazila v lednu 2022 do Španělska na sever od Barcelony, kde navštívili Marca z pivovaru La Calavera, aby společně ochutnali pár barelů z jeho bohaté...
Belgický pivovar Lindemans spojil síly s dánským Mikkellerem a společně uvařili netradiční, ale vynikající Gueuze s bazalkou, v němž dominuje příjemná bylinková vůně a lahodně...
Bersalis Kadet Oak Aged je velice zajímavý počin, který v sobě mísí to nejlepší z různých tradičních belgických stylů. Jeho základem je Belgian Pale Ale s lehkým sladovým...
Opět obrovská bomba ve světě kyselých piv! Tento kriek je z roku 2016, takže zrál krásné 3 roky. Výraznější vůni a chuť určitě ocení nejen znalci. Kriek je pivo, které vznikne...
Nejnovější přírůstek do rodiny Rodenbach Alexander! Red Ale Alexander byl v pivovaru Rodenbach poprvé uvařen již v roce 1986 k příležitosti 200. narozenin Alexandra Rodenbacha....
Naprosto výjimečný a naprosto božský flanders red ale od pivovaru Rodenbach! Již z názvu asi tušíte, že má tohle pivo krásnou načervenalou barvu a to rozhodně není vše. Pivo se...
Oblíbená Duchesse de Bourgogne od belgického pivovaru Verhaeghe se dočkala ochucené verze. Duchesse Cherry je blendem 1leté a 2leté Duchesse de Bourgogne, který dozrával v...
Tento kyseláč zrál v sudech spolu s dubovými listy, což se projevilo na jeho výsledné chuti. Nadchne vás svou dřevitou, lehce pecičkovou a bylinnou chutí, která je skvěle...
V belgickém pivovaru Verzet by rádi přesvědčili lidi, že i pivo může gastronomický zážitek, což si myslíme, že se jim opravdu povedlo. Nejdříve bylo pivo, které více než rok...
Tato speciální edice oud bruin se v belgickém pivovaru Verzet vařila místo 1,5 hodiny celých 16 hodin! Poté nechali tento skvost zrát 324 dní v dřevěných sudech. Super Boil je...
Do speciální kategorie Barrel Aged řadíme piva různých stylů, která dozrávala v dřevěných sudech (obvykle po nějakém jiném alkoholu) několik týdnů, měsíců a někdy i let. Výsledkem jsou zajímavá piva s neobvyklou vrstevnatou chutí i vůní, ve které dominují dřevité tóny.