Tradiční Framboise od belgického pivovaru Boon. Jedná se o mladý Lambik, který byl macerován malinami v poměru 300 gramů čerstvých malin na 1 litr Lambiku. Ve vůni i chuti...
Opět se jedná o lahodnou směs různě starých lambiků. Základ tvoří lehký lambic a je smíchán se silným starším lambikem a mladým lambikem, díky kterému pivo ještě dále lépe...
Luxusní záležitost od belgického pivovaru Boon. Do jednoho roku starého lambiku přidali v pivovaru hodně zralé višně a nechali ho dlouho zrát v klasických dubových sudech. Poté...
Jak již možná název napoví, Discovery box je krabice, v níž máte možnost objevit 4 unikátní lambiky od belgického pivovaru Boon. Každý lambik z této série má své číslo, podle...
Na tomto kyselém skvostu se podílelo 8 pivovarů. Jedná se o směs ročních, dvouletých a tříletých lambiků, která byla speciálně vyrobena k letošnímu 12. výročí festivalu Toer de...
Tento naturální Kriek od legendárního belgického pivovaru Boon představuje učebnicový příklad blendovaných mladých a starých Lambiků macerovaných na čestvých šťavnatých višních,...
Toto vynikající gueuze je vzniklo smícháním různě starých lambiků v pivovaru Boon. Většinu tvoří mírný 1,5 roční lambik, který je doplněn silným 3 letým a zároveň velmi mladým...
V pivovaru Boon mají 158 obrovských dřevěných sudů, známých také jako foeders, z nichž každý má svou jedinečnou mikroflóru divokých kvasnic. Každé Geuze z VAT série má své číslo...
V pivovaru Boon mají 158 obrovských dřevěných sudů, známých také jako foeders, z nichž každý má svou jedinečnou mikroflóru divokých kvasnic. Každé Geuze z VAT série má své číslo...
V pivovaru Boon mají 158 obrovských dřevěných sudů, známých také jako foeders, z nichž každý má svou jedinečnou mikroflóru divokých kvasnic. Každé Geuze z VAT série má své číslo...
V pivovaru Boon mají 158 obrovských dřevěných sudů, známých také jako foeders, z nichž každý má svou jedinečnou mikroflóru divokých kvasnic. Každé Geuze z VAT série má své číslo...
Nechte zrát základní lambik jeden rok a pak do něj přidejte opravdu hodně velké množství čerstvých višní a nechte, ať se to v sudech dál krásně maceruje. Potom nalahvujte a...