Polosuchý cidre - jeho sladkost je získána jen díky průběhu zrání jablečného moštu - tedy bez přidaného cukru nebo sladidel. Plnou chuť po zralém ovoci doplňuje ve sklenici...
Tento Farmhouse Grape Ale, u kterého byl na fermentaci použit 30% podíl hroznového moštu Zuri, špetka soli Anana a chmel Cascade od Queens Country Hops....
Při výrobě lambiku se přidala štáva z několika druhu jablek a tak vznikl tento jedinečný lambik, který představuje spojení sladkosti cideru a kyselosti charakteristickou pro...
Framboise je další povedený ovocný lambic belgického pivovaru Lindemans. Toto lehoučké pivo je spontánně kvašené a díky přidané malinové šťávě i skvěle aromatické a osvěžující....
La Playa je skvěle pitelný 12stupňový Wheat Ale, se kterým si opravdu budete připadat jako na pláži. Díky nachmelení odrůdami Sabro a El Dorado je toto pšeničné pivo totiž plné...
Intenzivní hořkost, výborná pitelnost, chuť i vůně sladová, lehce ovocná až karamelová. To je Matuškův silně nachmelený Raptor, na jehož výrobu se používá kombinace českých,...
Už podle názvu lze určitě uhodnout, že tenhle ležák bude vynikat svou výraznou hořkostí. Slady jsou tady totiž tak trochu v pozadí oproti velkému množství použitých chmelů...
Netradiční Hazy Pale Ale s borovým a smrkovým jehličím. Pryskyřičnost a zemitost amerických chmelů je ještě umocněna opravdovým jehličím. Tahle krásná zelená plechovka s...
Velmi lehký a skvěle osvěžující Sour Ale s jahodami, díky nimž získal příjemnou trpkost. Na proces kvašení byly použity kvasnice odchycené v přírodě a vyšlechtěné na University...
Bersalis Kadet Oak Aged je velice zajímavý počin, který v sobě mísí to nejlepší z různých tradičních belgických stylů. Jeho základem je Belgian Pale Ale s lehkým sladovým...
Bzart Kriekenlambiek vznikl spojením dvou slavných tradic, a to "Méthode Traditionnelle" pro šumivá vína a spontánního kvašení pro Lambiky. Původní Kriekenlambiek obsahuje...
Povedený kousek Green Walnut belgického pivovaru Oud Beersel vznikl smícháním ročního a dvouletého lambiku. Směs následně dozrávala v dřevěných sudech na vlašských ořeších,...
Povedený kousek Green Walnut belgického pivovaru Oud Beersel vznikl smícháním ročního a dvouletého lambiku. Směs následně dozrávala v dřevěných sudech na vlašských ořeších,...
Tato várka z roku 2017 je krásně uležená a výrazná. Oude Geuze je klasický představitel belgických spontánně kvašených piv. Tento zázrak přírody má na svědomí belgický pivovar...
Další ročník stařeného Krieku od legendárního belgického pivovaru Oud Beersel, na jehož výrobu byly použity višně odrůdy Morello, a to v intenzivním poměru 400 gramů na litr....
Opět obrovská bomba ve světě kyselých piv! Tento kriek je z roku 2016, takže zrál krásné 3 roky. Výraznější vůni a chuť určitě ocení nejen znalci. Kriek je pivo, které vznikne...
Legendární belgický pivovar Oud Beersel představuje další ročník svého stařeného Krieku, na jehož výrobu byly použity višně odrůdy Schaarbeekse. Výsledkem je Kriek s dominantním...
Již čtvrtá spolupráce sokolovského pivovaru Permon s jejich kamáradem Joem. Tentokrát je toto Gose trochu silnější (7 % alkoholu) a bylo do něj přidáno celkem 300 kg oblíbených...
Velmi džusovitá imperiální NEIPA (nebo přesněji Milkshake IPA) s přídavkem mangového pyré. Hutné tělo s laktózou, intenzivní chmelení Citrou, spousta manga a vyšší prokvašení z...