Huyghe Delirium Argentum 0,75 India Pale Ale
Kód: 8785Související produkty

Blend belgického Bruinu a Lambiku od Timmermanns dozrávaný po dobu dvanácti měsíců v dřevěných sudech.

Na tomto kyselém skvostu se podílelo 8 pivovarů. Jedná se o směs ročních, dvouletých a tříletých lambiků, která byla speciálně vyrobena k letošnímu 12. výročí festivalu Toer de...

Pivovar De Ranke dokazuje, že belgická piva nemusí být jen trapistická či spontánně kvašená. XX Bitter je doslova extra extra hořký a stylově by se dal označit za Hoppy Golden...

Ani trochu nepřeháníme, když o Chrismas Ale z pivovaru St. Bernardus řekneme, že patří mezi nejlepší vánoční piva vůbec. Tento belgický silák má tmavě mahagonovou vůní a omamné...

Základem pro Bzart Kriekenlambiek Millésime 2013 od belgických Oud Beersel je jejich klasický Kriekenlambiek, lambik, do kterého se přidávají pravé višně a který následně...

Hybridní tmavý Sour Ale spontánně fermentovaný a dozrávaný 4 roky v sudech po červeném vínu z francouzského Bordeaux. Unikátní vynikající chuťový zážitek.
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
Kategorie: | Belgické pivo |
---|---|
Objem (ml): | 750 |
Stupňovitost: | 16° |
Alkohol (%): | 7 |
Styl: | Belgian IPA |
Typ Obalu: | lahev |
Složení: | Voda, ječný a pšeničný slad, chmel, pivovarské kvasnice. Obsahuje lepek. |
Legislativní označení: | svrchně kvašený světlý speciál |
Položka byla vyprodána… |

Základem pro Bzart Kriekenlambiek Millésime 2013 od belgických Oud Beersel je jejich klasický Kriekenlambiek, lambik, do kterého se přidávají pravé višně a který následně...

Grand Cru Bruoscella - pivo s velmi složitou strukturou, která má vínu podobnou chuť, mírně kyselé struktury se mísí s jemnějšími aspekty. Zážitek z tohoto piva je mocný a...

Ani trochu nepřeháníme, když o Chrismas Ale z pivovaru St. Bernardus řekneme, že patří mezi nejlepší vánoční piva vůbec. Tento belgický silák má tmavě mahagonovou vůní a omamné...

Toto výjimečné pivo vzniklo z mladého lambiku, který dozrával na višních 6-8 měsíců. Poté ještě následovaly 4 měsíce spontánního kvašení v lahvích. Výsledkem je osvěžující Oude...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.