Brunehaut Blanche Organic & Gluten Free 0,33 Witbier
Kód: 11670Související produkty

Gouden Carolus Hopsinjoor je Belgian IPA, tedy belgický Ale s vyšším chmelením, které se projevuje ve vůni i v hořkosti. Přes intenzivnější chmelení si však zachovává specifický...

Cuvée Anna je polotmavý Flemish Sour Ale, který dozrával v dubových sudech po červeném vínu, díky čemuž získal trpkou chuť hroznů. Na kvašení byly použity vlastní kvasnice...

Vánoční Belgian Strong Dark Ale, který za svou sladkou chuť vděčí lehce praženým karamelovým sladům. Pivo leželo v tancích s čerstvým chmelem, díky čemuž má příjemně ovocné aroma.

Oude Gueuze z belgického pivovaru 3 Fonteinen vzniklo smícháním ročního, dvouletého a tříletého lambiku, které zrály v dubových sudech. Směs následně spontánně kvasila v lahvích...

Nath 2020 - Směs jednoletého a dvouletého lambiku do které je přidána rebarbora. Pivo s pikantní a ovocnou chutí. Mírná svíravost zdůrazňuje jeho jemnost a hravost. První...

Ani trochu nepřeháníme, když o Chrismas Ale z pivovaru St. Bernardus řekneme, že patří mezi nejlepší vánoční piva vůbec. Tento belgický silák má tmavě mahagonovou vůní a omamné...
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný

Kriek 100%Lambic Bio - Višně jsou přidány do průměrně 20 měsíců starého lambiku, ve kterém další 2 až 3 měsíce lambik extrahuje barvu, vůni a chuť. Poté je smíchán s jednoletým...

Nath 2020 - Směs jednoletého a dvouletého lambiku do které je přidána rebarbora. Pivo s pikantní a ovocnou chutí. Mírná svíravost zdůrazňuje jeho jemnost a hravost. První...

Geuze 100% Lambic Bio - Pivo s mírně kyselou a ovocnou chutí, jemnou a dřevitou vůní a suchým závěrem, který přetrvává na patře. Lambiky vyrobené v pivovaru Cantillon se po...

Oude Gueuze z belgického pivovaru 3 Fonteinen vzniklo smícháním ročního, dvouletého a tříletého lambiku, které zrály v dubových sudech. Směs následně spontánně kvasila v lahvích...

Oude Gueuze z belgického pivovaru 3 Fonteinen vzniklo smícháním ročního, dvouletého a tříletého lambiku, které zrály v dubových sudech. Směs následně spontánně kvasila v lahvích...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.