Thick mash infiltrates through a layer of fresh-cut juniper branches. Filtrate is not boiled but immediately treated with yeast cake. After a dozen of days cloudy, non-aerated...
Spolupráce estonského pivovaru Põhjala a skotského pivovaru Tempest, součást řady Cellar Series. Jedná se o nakuřovaný Scotch Ale, do kterého byl přidán lesní med. Poté...
Estonský pivovar Pohjala spojil síly s italským pivovarem Birrificio Italiano, a vznikl tak tento výjimečný kousek. Ještě aby ne, když se ejl Nomme vařil spolu s březovou kůrou,...
Pivo? Šampaňské? Tak trochu obojí! Pivovar Raven se pustil do siláka kvašeného šampaňskými kvasinkami. Black Label #3 nejprve zrál v tancích na dubových hoblinách a pak ještě...
Ve spolupráci plzeňského Ravena a mikulovských Wild Creatures vznikl tento úžasný kyselý Wild Ale, který zrál šest měsíců ve čtrnácti dubových sudech po červeném víně. Poté...
Spolupráce s Yankee&Kraut nemohla skončit jinak než vytvořením nového stylu. Trochu Imperial Milk Stout, trochu Double IPA a trochu něco úplně jiného - výsledkem je Double...
Lichtenhainer je starý pivní styl z Durynska a jedná se o světlé, lehce kořeněné pivo s kyselou a zároveň mírně kouřovou vůní a chutí. Díky lehkému tělu a nižšímu obsahu...
Toto výjimečné pivo je složeno z jedné třetiny z mladého piva a ze dvou třetin z piva, které již dva roky zrálo v dubovém sudu. Výsledkem je neobvyklá kyselá chuť, v níž je...
Další výjimečný kyseláč z belgického Rodenbachu. Tento Vintage zrál v dubových sudech a vyznačuje se trpkou ovocnou chutí plnou červeného ovoce, zejména višní, jablek a švestek....
Toto pivo vzniklo tradiční německou metodou "kräusening", kdy se do ležáku těsně před stáčením přidá část mladého piva, v tomto případě mladého nakuřovaného. Výsledkem je...
Archivní silný ležák v německém stylu, s hromadou sladu nakouřeného na bukovém dřevu. Toto pivo bylo speciálně nalahvováno k archivování již v roce 2017, čtyři roky trpělivě...
Nakuřovaný Weizen bavorského pivovaru Schlenkerla patří mezi opravdové speciality. Kouřovost je dána sladem, který byl vyuzen na bukovém dříví. Pivo má intenzivní uzenou vůni s...
Mein Aventinus Barrique šlape na paty mnohým belgickým pivům, která se vyrábějí podobným způsobem. Tento povedený kousek vznikl smícháním oblíbeného Mein Aventinus Tap 6 a...
Mein Aventinus Barrique šlape na paty mnohým belgickým pivům, která se vyrábějí podobným způsobem. Tento povedený kousek vznikl smícháním oblíbeného Mein Aventinus Tap 6 a...
Při své návštěvě v Praze zavítali sládci francouzského pivovaru La Débauche do Sibeerie, aby zde uvařili společné pivo. Výsledek je sice stylově těžko zařaditelný, zato velice...
Tradiční skotské pivo, původem z Edinburghu, se stalo synonymem pro silná piva. Tmavě rubínové barvy piva bylo dosaženo použítím anglického sladu se špetkou sladu karamelového a...
Jak již naznačuje název, sládci pražského pivovaru Sibeeria se tímto netradičním počinem ve stylu Gruit snažili vytvořit pivo z dob dávno minulých, kdy se ještě při vaření...
Jak již naznačuje název, sládci pražského pivovaru Sibeeria se tímto netradičním počinem ve stylu Gruit snažili vytvořit pivo z dob dávno minulých, kdy se ještě při vaření...
"Slàinte Mhath" – takto se připíjí na zdraví ve Skotsku. Skotský původ však nemá pouze název tohoto piva, ale také pivní styl Wee Heavy (nebo také Scotch Ale), který je typický...
"Slàinte Mhath" – takto se připíjí na zdraví ve Skotsku. Skotský původ však nemá pouze název tohoto piva, ale také pivní styl Wee Heavy (nebo také Scotch Ale), který je typický...