To Øl Goliath 0,375 Imperial Coffee Stout
Kód: 10966Související produkty

Třináctistupňový Hefeweizen, který klade důraz na kvasnicové aroma banánů a hřebíčku. Chlebnaté až krémové tělo pšeničného sladu je doplněno lehce citrusovou chmelovostí.

Never Too Old stárne do krásy! Tento 27stupňový Imperial Stout s 9,8 % alkoholu vylepšený trochou kokosu je naprosto ideální k archivaci. Jeho tmavou barvu, hutné tělo a...

Na pivovar Sibeeria je spoleh, a tak se každé roční období můžeme těšit na nové sezónně specifické pivo. Na sklonku roku 2020 jsme se tak dočkali výjimečného siláka – Zima 2020...

Světlý ležák, dvanáctka plzeňského typu. Plné sladové tělo, aromatické chmelově bylinné aroma Žateckého poloraného červeňáku, příjemná charakteristická hořkost, která svádí k...

Tradiční 12stupňový tmavý ležák, ve kterém jsou kromě plzeňského sladu také mnichovský, karamelový a tmavý barvící. Chmeleno Žateckým poloraným červeňákem a Premiantem. Chuť...

Spodně kvašená světlá třináctka s těmi nejvybranějšími českými chmely. Sladový základ tvoří tradiční plzeňský slad, který je doplněn britským sladem Maris Otter. Příjemná...

Russian Imperial Stout, který v sobě snoubí karamelovost pražených sladů s hořkostí a bylinnou vůní výběrových chmelů. Komplexní charakter je zvýrazněn zráním v dubových...

Nadílka z lounského pivovaru Zichovec je pěkně silná a výrazná dvacítka, kterou můžeme zařadit do stylu Double Dry Hopped Double New England IPA. Vyniká lehce měděnou barvou s...

Tears of St. Laurent je první pivo, kde mikulovští využívají svoji vinařskou praxi. Do pivního základu se přidávají hrozny odrůdy Svatovavřinecké, díky nimž má pivo velmi...
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
Kategorie: | České pivo |
---|---|
Objem (ml): | 375 |
Stupňovitost: | 28° |
Alkohol (%): | 10,1 |
Styl: | Imperial Coffee Stout |
Typ Obalu: | láhev |
Složení: | Voda, ječný slad, chmel, káva, pivovarské kvasnice. Obsahuje lepek. |
Legislativní označení: | svrchně kvašený tmavý speciál |
Položka byla vyprodána… |

V dnešním konzumním světě by mělo vychutnání si nápoje představovat vždy zážitek z konzumace s povědomím o značce. Nezbytné odlišení je výhodné podtrhnout...

Třináctistupňový Hefeweizen, který klade důraz na kvasnicové aroma banánů a hřebíčku. Chlebnaté až krémové tělo pšeničného sladu je doplněno lehce citrusovou chmelovostí.

Pivo, jehož název vás buď naláká, nebo definitivně odradí. Pokud patříte do první skupiny, těšit se můžete na vůni mandarinek, žlutých melounů a kandovaného ovoce a na chuť, v...

Jak vyřadit v obdobi karantény a zákazu? No přece s pivem! Taky je potřeba si myslet na vizual a nechat si etiketou řict co pivovarské si mysli o coronaviru :) je...

Staronový lehký Porter s kokosem a vanilkou. Sladkou vůni kokosu a vanilky doplňuje suchý, příjemně hořký závěr s nádechem praženosti a čokolády. Díky této vyváženosti a nižšímu...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
To Øl je mladý dánský řemeslný pivovar, který byl založen roku 2010 Torem Gyntherem a Tobiasem Jensenem. Od počátku se těšil velkému úspěchu, který stále strmě stoupá. Již dva roky po založení se To Øl dostal mezi Top 100 pivovarů na ratebeer.com a v roce 2014 byl vyhlášen 9. nejlepším pivovarem světa. A není se čemu divit. Jejich piva, uvařená z těch nejvybranějších ingrediencí, si zakládají na osobitosti, vyvážené komplexní chuti, síle, pěkné nachmelenosti a v neposlední řadě také na nápaditých etiketách. Jejich minimalistické neotřelé lahve nebudete mít to srdce vyhodit.
Pokud zapátráme ještě trochu více do minulosti, zjistíme, že pivovar má kořeny již v roce 2005, kdy se Tore s Tobiasem, tehdy ještě jako studentni kodaňské střední školy, rozhodli, že chtějí dělat něco smysluplného. Tedy vařit pivo. Jejich první pivní experimenty probíhaly ve školní kuchyni, kterou si tajně "půjčovali" ve všední dny vždy v noci mezi 22:00 a 6:00 hod. A jejich píle a zapálení se vyplatilo - dnes je pivovar To Øl celosvětově známý a jejich pivo je k dostání více než ve 40 zemích.
Tak vyzkoušejte i Vy tato dánská výjimečná piva. Všechna jsou nefiltrovaná, nepasterovaná a pěkně chmelená. Tajnou přísadou je 5-10% ovsa, který se přidává do každého piva pro lehkou zakalenost, sametovou strukturu a skvělou pěnivost. Tak na zdraví!