This beer is dark brown in colour with a silky-soft collar of cafe-crème froth that clings to the glass and preserves the aromas beautifully.
As is typical of the St. Bernardus...
Abt 12 patří na absolutní špičku pivovaru St. Bernardus. Vyniká intenzivní ovocnou vůní, zejména jablek, hrušek a rozinek. Komplexní chuť, která je až neuvěřitelně vrstevnatá,...
Abt 12 patří na absolutní špičku pivovaru St. Bernardus. Vyniká intenzivní ovocnou vůní, zejména jablek, hrušek a rozinek. Komplexní chuť, která je až neuvěřitelně vrstevnatá,...
Abt 12 patří na absolutní špičku pivovaru St. Bernardus. Vyniká intenzivní ovocnou vůní, zejména jablek, hrušek a rozinek. Komplexní chuť, která je až neuvěřitelně vrstevnatá,...
Speciální variace na klasický Witbier od klášterního pivovaru St. Bernardus, která byla původně uvařena v roce 2012 ku příležitosti otevření St. Bernardus baru v japonském...
Ani trochu nepřeháníme, když o Chrismas Ale z pivovaru St. Bernardus řekneme, že patří mezi nejlepší vánoční piva vůbec. Tento belgický silák má tmavě mahagonovou vůní a omamné...
Ani trochu nepřeháníme, když o Chrismas Ale z pivovaru St. Bernardus řekneme, že patří mezi nejlepší vánoční piva vůbec. Tento belgický silák má tmavě mahagonovou vůní a omamné...
Prior 8 je tradiční belgický Dubbel tmavě hnědé barvy s hedvábně měkkou pěnou a plným tělem. V chuti jsou cítit tóny banánu a datlí, celkově se jedná o vyvážený, jemně...
St. Bernardus Tripel je tradiční klášterní pivo vařené v klasickém belgickém stylu. Má světlou až bledě jantarovou barvu s nadýchanou pěnou, lehce nasládlou vůní a v závěru s...
St.Bernardus Tripel is a traditional abbey ale brewed in the classic "Triple" style of Belgium's best Abbey Ales. It has a blond to pale amber color with a wonderful head,...
St. Bernardus Wit je tradiční belgický Witbier vyvinutý a vařený ve spolupráci s legendárním sládkem Pierrem Celisem. Barva je světle žlutá a mírně zakalená, s bílou hustou...
This traditional Witbier (Wheat beer) has been developed in cooperation with Master Brewer Pierre Celis, the Godfather of Hoegaarden and Celis White.It has a second fermentation...