Prior 8 je tradiční belgický Dubbel tmavě hnědé barvy s hedvábně měkkou pěnou a plným tělem. V chuti jsou cítit tóny banánu a datlí, celkově se jedná o vyvážený, jemně...
St. Bernardus Tripel je tradiční klášterní pivo vařené v klasickém belgickém stylu. Má světlou až bledě jantarovou barvu s nadýchanou pěnou, lehce nasládlou vůní a v závěru s...
St. Bernardus Wit je tradiční belgický Witbier vyvinutý a vařený ve spolupráci s legendárním sládkem Pierrem Celisem. Barva je světle žlutá a mírně zakalená, s bílou hustou...
Abt 12 patří na absolutní špičku pivovaru St. Bernardus. Vyniká intenzivní ovocnou vůní, zejména jablek, hrušek a rozinek. Komplexní chuť, která je až neuvěřitelně vrstevnatá,...
Abt 12 patří na absolutní špičku pivovaru St. Bernardus. Vyniká intenzivní ovocnou vůní, zejména jablek, hrušek a rozinek. Komplexní chuť, která je až neuvěřitelně vrstevnatá,...
Abt 12 patří na absolutní špičku pivovaru St. Bernardus. Vyniká intenzivní ovocnou vůní, zejména jablek, hrušek a rozinek. Komplexní chuť, která je až neuvěřitelně vrstevnatá,...
Speciální variace na klasický Witbier od klášterního pivovaru St. Bernardus, která byla původně uvařena v roce 2012 ku příležitosti otevření St. Bernardus baru v japonském...
Ani trochu nepřeháníme, když o Chrismas Ale z pivovaru St. Bernardus řekneme, že patří mezi nejlepší vánoční piva vůbec. Tento belgický silák má tmavě mahagonovou vůní a omamné...
Ani trochu nepřeháníme, když o Chrismas Ale z pivovaru St. Bernardus řekneme, že patří mezi nejlepší vánoční piva vůbec. Tento belgický silák má tmavě mahagonovou vůní a omamné...
This beer is dark brown in colour with a silky-soft collar of cafe-crème froth that clings to the glass and preserves the aromas beautifully.
As is typical of the St. Bernardus...
St.Bernardus Tripel is a traditional abbey ale brewed in the classic "Triple" style of Belgium's best Abbey Ales. It has a blond to pale amber color with a wonderful head,...
This traditional Witbier (Wheat beer) has been developed in cooperation with Master Brewer Pierre Celis, the Godfather of Hoegaarden and Celis White.It has a second fermentation...