This beer is dark brown in colour with a silky-soft collar of cafe-crème froth that clings to the glass and preserves the aromas beautifully.
As is typical of the St. Bernardus...
St. Bernardus Tripel je tradiční klášterní pivo vařené v klasickém belgickém stylu. Má světlou až bledě jantarovou barvu s nadýchanou pěnou, lehce nasládlou vůní a v závěru s...
St.Bernardus Tripel is a traditional abbey ale brewed in the classic "Triple" style of Belgium's best Abbey Ales. It has a blond to pale amber color with a wonderful head,...
This traditional Witbier (Wheat beer) has been developed in cooperation with Master Brewer Pierre Celis, the Godfather of Hoegaarden and Celis White.It has a second fermentation...
The Gueuze Tilquin à l’ancienne (7.0% alc / vol) is a spontaneous fermentation beer obtained from the blending of 1, 2 and 3 years old lambics. Unfiltered and...
The Mûre Tilquin à l’ancienne (6.0% alc/vol) is a spontaneous fermentation beer obtained from the fermentation of fresh or frozen blackberries in young lambics, blended with 1,...
The Quetsche Tilquin à l’ancienne (6.4% alc / vol) is a spontaneous fermentation beer obtained from the fermentation of destoned fresh purple plums (variety Prune de...
Vyjímečné tmavé pivo, které patří do tradičních vánočních belgických piv. Překvapí vás tóny čokolády s lehkým nádechem kávy, sušeného ovoce jako rozinky, švestek a červeného...
Tenhle kousek z Belgie je opravdová specialitka! Duchesse de Bourgogne, tmavě měděný ejl, který vás dostane svou komplexní a jedinečnou chutí. Kyselkavé tóny plynuje přecházejí...
Tento belgický kyseláč je zajímavý tím, že vznikl smíšením "mladého" piva se "starým", které již 6 měsíců zrálo v dubových sudech. Piva se mísí podle chuti tak, aby vznikla...
Tmavě rubínová barva, výrazné višňové aroma s tóny karamelu a chuť, ve které dominují trpké višně a brusinky. Doznívání je nezvykle dlouhé s nádechem dřevitosti a červeného...
Tmavě rubínová barva, výrazné višňové aroma s tóny karamelu a chuť, ve které dominují trpké višně a brusinky. Doznívání je nezvykle dlouhé s nádechem dřevitosti a červeného...
Tento kyseláč zrál v sudech spolu s dubovými listy, což se projevilo na jeho výsledné chuti. Nadchne vás svou dřevitou, lehce pecičkovou a bylinnou chutí, která je skvěle...
Tento kyseláč zrál v sudech spolu s dubovými listy, což se projevilo na jeho výsledné chuti. Nadchne vás svoji dřevitou, lehce pecičkovou a bylinnou chutí, kterou je skvěle...