Obrovskou radost mi udělala nabídka od pražského řemeslného pivovaru Lajka. Hlavní sládek Jan Kotecký pracoval skoro dva roky v naší pivotéce, a tak je mi jeho extra vyvinutý cit a pivovarnický talent dobře znám. Piva uvařená v tomto extra malém pivovaru v normálních časech ani nešla do distribuce, teď je ale všechno jinak. Pojďme podpořit pivovar Lajka! Sám pan sládek o vizi pivovaru říká:
„U každého piva usilujeme o jasnou a vyladěnou osobitost – nehledejte u nás ani bezvýrazná supermarketová piva, ani nevyvážené pivně-marketingové výkřiky. Ačkoliv jsou v našem výběru zastoupena výrazně aromatická piva, pro jejichž výrobu se běžně používají chmely zaoceánské, držíme se chmele evropského – na našem kontinentu je zajímavého chmele dostatek a není nezbytné jej dovážet přes půl zeměkoule. Doufáme, že Vás o tom naše piva přesvědčí.“