Laktóza je nezkvasitelný mléčný cukr - kvasinky ji nedokáží zpracovat a laktóza tak v pivu zanechá příjemně sladkou chuť a úžasně jemnou, krémovou strukturu. Laktózu nejvíce...
Maltóza je vysušená sladina neboli kvasný cukr, který může při vaření piva nahradit klasický cukr. Je potravou pro kvasnice a pivu dodá plné bohaté tělo. Maltózu nejvíce...
Tablety Protafloc se přidávají do mladiny ke konci várky. Pomůžou vašemu pivu ke zvýšení čirosti, zrychlí filtraci, zkrátí dobu zrání a prodlouží trvanlivost piva.
Tento slad má jantarovou barvu jako u Amber Malt, ale má tmavší oříškovou barvu díky delšímu pražení. Slad po pražení má také pečenou suchost se světle hnědým odstínem. Ideální...
CARARYE® is caramelized brown rye malt, made entirely from German-grown rye. It is dark brown in color, with a high colloidal content and a glassy exterior.The taste is strongly...
Pomocí ručního zátkovače Greta rychle a snadno utěsníte skleněné lahve s korunkovým uzávěrem o průměru 26 i 29 mm. Perfektní pomocník pro všechny domovarníky!