Pokud jste milovníci kyseláčů, vyzkoušejte nový imperiální kyseláč od portugalského pivovaru Letra, který je osvěžující a ovocný s kokosovým a ananasovým aroma.
Belgický pivovar Lindemans spojil síly s dánským Mikkellerem a společně uvařili netradiční, ale vynikající Gueuze s bazalkou, v němž dominuje příjemná bylinková vůně a lahodně...
Tento Wild Ale vzniklý jako blend základního Lambiku od pivovaru Lindemans a Witbieru jménem Toots od pivovaru Varenbroek se vyznačuje středně plným pšeničným tělem a příjemně...
Při výrobě lambiku se přidala štáva z několika druhu jablek a tak vznikl tento jedinečný lambik, který představuje spojení sladkosti cideru a kyselosti charakteristickou pro...
Cassis belgického pivovaru Lindemans je povedený a pěkně šťavnatý lambic. Pivo spontánně kvasilo v dubovém sudu. Sekundární kvašení probíhalo díky přidání černého rybízu, což se...
Framboise je další povedený ovocný lambic belgického pivovaru Lindemans. Toto lehoučké pivo je spontánně kvašené a díky přidané malinové šťávě i skvěle aromatické a osvěžující....
Oude Gueuze je divoce kvašený belgický kyseláč, který jistě potěší všechny příznivce tohoto stylu. Pivo je jemně perlivé a v chuti se snoubí tóny trpké ovocné kyselosti s...
Polský pivovar Magic Road přináší nový pastry kyseláč tentokrát s přídavkem růžové guavy, dračího ovoce a ananasu s jemně sladkými tóny připomínající dezert panna cotta.
Pastry Stout inspirovaný Brunkage, dánským dortem. Tmavé pivo plně nabité chutí a vůní s přídavkem pomerančové kůry, skořice, mandlí a koření, příjemně sladký díky přidanému...
Revoluce v pivovaru Matuška – po 11 letech existence uvařil kyselé pivo! A hned se jim povedlo. Máňa je Gose (tedy kyselé pivo se solí) s malinami, šípkem a koriandrem. Díky...
První blend nového díla od Mikkeller Baghaven. De Bijen je blend Wild Ales dozrávaných po dobu 9 měsíců v dřevěných sudech. Do tohoto piva byl přidán med, který úžasně zjemňuje...
Třetí blend dánského Wild Ale s malinami odrůdy Glen Ample, jehož jednotlivé díly byly dozrávány v dřevěných sudech po dobu 24 až 36 měsíců. Krásná jiskřivě červená barva a...
Oak Fermented Rustic Danish Shipyard Ale with fresh Apricots.
"This Rustic Danish Shipyard Ale starts with a grist of all Danish barley malt, raw barley, unmated wheat,...
Osvěžující tropický Sour Ale s pořádným množstvím marakuji a manga, které se vyvažují v kyselé a sladké chuti. Na proces kvašení byly použity kvasnice odchycené v přírodě a...
Další kyseláč od pivovaru Obora ze série piv Philadelphia Sour (na jejichž kvašení byly použity kvasnice odchycené v přírodě a vyšlechtěné na University of the Sciences v...
Tento speciál vznikl v Oud Beersel v předloňském roce na počest zakladateli pivovaru, který jej založil před v roce 1882. Geuze Vandervelden 135 years je výjimečný kousek, který...
Povedený kousek Green Walnut belgického pivovaru Oud Beersel vznikl smícháním ročního a dvouletého lambiku. Směs následně dozrávala v dřevěných sudech na vlašských ořeších,...
Povedený kousek Green Walnut belgického pivovaru Oud Beersel vznikl smícháním ročního a dvouletého lambiku. Směs následně dozrávala v dřevěných sudech na vlašských ořeších,...